top of page

Personvernerklæring for ROSNES MASKIN AS

 

Hva har kjellerisolasjon, grunnmurspapp og drenering med personvern å gjøre? Vel, i disse digitale dager med egne nettesider så må det faktisk til! Vi tar ditt personvern på alvor, det lille vi faktisk samler inn blir ivaretatt og brukes stort sett kun for kontaktskjema, forbedringer av hjemmesiden og våre tjenester.

1. Behandlingsansvarlig

Bernt Rosnes er på vegne av ROSNES MASKIN AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.
 

2. Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse. Vi lagrer i tillegg adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte navigerer på siden.
 

3. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.
 

4. Grunnlaget for behandlingen 

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtale eller kontaktskjema. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket vil det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med din kontakt via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.
 

5. Innhenting av personopplysninger 

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).
 

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. 
 

7. Sletting av personopplysninger

Du kan når som helst be om sletting av din data hos oss.
 

8. Rettigheter for den registrerte 

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.
 

9. Informasjonssikkerhet 

Vi sikrer dine personopplysninger ved virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.
 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
post@rosnesmaskin

Rosnes Maskin AS
Valakroken 2, 4070 Randaberg

Personvern

bottom of page